fbpx [

Pronto di Oliva har flyttet

Er du ofte på farten, og drar forbi Oslo Sentralbanestasjon? Da må du stikke innom den nye 'Italian on the go' - Pronto di Olivia!

Pronto di Olivia har flyttet til toppen av rulletrappen på Oslo Sentralstasjon. Der får du rykende fersk kaffe slik italienere drikker den, og skikkelig gode italienske i-hånden-retter.

Prøv blant annet siciliansk cannoli, en herlig søtsak bestående av en rørformet fritert deig, med fyll. Eller hva med pizza al taglio? En spesialitet fra Roma der deigen hever i 48 timer før steketid.

På Olivia Pronto får gjester på farten en mulighet til å et lite italiensk øyeblikk – en pause i en travel hverdag eller en mulighet til å ta opplevelsen med på turen. ‘Italiensk på farten’ betyr ikke et kompromiss med kvaliteten – her tas det aldri snarveier når de lager maten, og den er alltid tilberedt med kjærlighet.