fbpx [

Morsdagen på Østbanehallen

Snart er det morsdag. Gi dem den ekstra oppmerksomheten de fortjener, med en gave som viser hvor de blir satt pris på. Vet du ikke helt hva du skal gi? I Østbanehallen finner du garantert noe som passer!

Hva med frokost på senga? Olivenlunden sin avocadotoast med posjert egg, hvit balsamico og grønn sitronolje – dét er en ordentlig frokost det! Viste du at Olivenlunden 1830 også har hudpleieprodukter? De er laget med ekstra virgin olivenolje av høy kvalitet, og er en perfekt gave til mor eller noen andre du bryr deg om.

Gi en opplevelse i gave, og ta inn på hotell for en natt. I Østbanehallen ligger Comfort Grand Central. Her finner du 170 helt unike rom, treningsenter, og late check-out, sånn at du slipper å stresse på morgenen. Book inn på et rom med utsikt mot havna, og ta frokosten på Bella Bambina, og dra på opera på kvelden.

For hun som bare må starte dagen med kaffe. Midt i Østbanehallen ligger Steam, og her får du håndbrygget kaffe og fantastiske bakevarer. Gi mor ferskbrygget, varm kaffe eller kjøp en av gaveposene og lag kaffen selv, som du kan servere på senga.

Ta med mor på middag, spandert av deg. En middag ute kan være akkurat det de ønsker seg. Slippe stresset og maset i hverdagen, og bare kose seg sammen med folk man er glad i. Book et bord på en av våre restauranter i Østbanehallen, og spis en deilig middag i koselige omgivelser. Vi har vi et bredt utvalg restauranter: fra Italienske klassikere på Bella Bambina og Olivia, Japansk mat på Yo!Sushi, Gastroretter og brygg på Royal Gastropub, Nordiske delikatesser på Fjøla, eller real burger og steak på Opland Burger & Steak. Du kan sjekke ut de forskjellige menyene til restaurantene her.