fbpx [

Smaken av Vinter: vinn lunsj til deg og dine venner!

Østbanehallen er det perfekte stedet å ta lunsjen - og nå kan du vinne en lunsj til deg og dine venner!

Østbanehallen egner seg godt for lunsj, både på grunn av den sentrale beliggenheten, men også det rike og varierende utvalget av spisesteder. Ta en kjapp, on-the-go lunsj hos Flavours Food Market eller Yo!Sushi. Eller kanskje du vil ta deg litt bedre tid og nyte en italiensk lunsj i hyggelige omgivelser? Da er Bella Bambina og Olivia Østbanehallen det perfekte stedet!
Har dere derimot lyst på en real burger, finner du den hos Opland Burger & Steak. Hos Royal Gastropub får du sett togtidene samtidig, om det er et tog du skal rekke, og hos Fjøla kan du få ekte husmannskost til lunsj.

Nå kan du vinne en lunsj til deg og opptil fem av dine venner. Premien har en verdi på inntil 3000,- som vil si at dere kan bruke inntil 500,- kr hver når dere bruker premien. Vinneren trekkes 1. mars.

Hint: du kan finne svar på spørsmålene hvis du leter litt rundt på våre hjemmesider.

Du og de du velger å ta med, må være over 18 år for å delta. Premien dekker ikke reise til/fra Oslo. Konkurransen avsluttes fredag 1/03, og vinneren vil bli kontaktet via e-post og annonsert på nettsiden. Vinneren må være bosatt i Norge.

Vi opplever at noen får feilmelding når de prøver å sende inn. Send oss en epost eller gå inn på facebook siden vår og gi beskjed, om du ikke får det til.