fbpx [

Nyheter fra Olivendlunden 1830

Olivenlunden 1830 har kommet med flere spennende nyheter. Med sommeren rett rundt hjørnet, passer det helt perfekt med disse produktene - som vil løfte en hver rett til nye høyder!

Jordbærbalsamico
Denne hvite balsamicoen er laget av hvite, italienske druer av sorten Malvasia. Druene presses, sentrifugeres kaldt og lagres i hvitt eikefat i ett år. Deretter blandes balsamicoeddikken med fersk jordbærpuré. Malvasia er en allsidig druesort med mørkt skall, og balsamicoen er frisk med naturlig sødme, og lett syrlighet.

Den passer perfekt til salat, rå eller kokte grønnsaker, gazpacho, hvitt kjøtt og friske desserter.

pris: 159 kr/100 ml

Nyhet nummer to er tomat- og basilikumbalsamico. Balsamicoen er laget av hvite, italienske Trebbiano druer, og har en naturlig aroma av tomat og basilikum.​ Den er frisk og krydret, med fin balanse mellom sødme og syrlighet.

​Passer perfekt til sommerens friske salater, dipp, bruschetta, tomat & mozzarella,  kalde supper, rå/kokt/grillede grønnsaker, ovnsbakte poteter, frites , BBQ, carpaccio og ost. ​Olivenlunden har også laget en del drinker hvor balsamico passer bra.​

pris: 159 kr/100 ml

I tillegg lanserer de 4 nye Grand crus oljer. Badia a Coltibuono Økologisk er en eksklusiv innhøstning, og Badia a Coltibuono Økologisk kommer begge fra Italia. Fra Spania kommer Mueloliva, og den siste oljen, Agrolaguna, kommer fra Kroatia.

Test ut nyhetene og få tips til hvordan bruke de hos Olivenlunden 1830 i Østbanehallen!