fbpx [

Vinn to ukespass til Øya festivalen!

Vinn to ukespass til Øya festivalen 6. - 10. aug 2019, til deg og en venn!

Øyafestivalen er en av landets største festivaler, og arrangeres hvert år på sensommeren. Siden 2014 har festivalen blitt arrangert i Tøyenparken, hvor man kan få den store musikkoppelvelsen, til de mer intime musikk- og kulturopplevelsene. Dette er for mange årets happening og i år kommer blant annet Robyn, Karpe Diem, Time Impala, The Cure, Sigrid, og flere andre kule artister!

Vi trekker en heldig vinner som får to ukespass, som de kan dele med en venn!

Ukespasset er fra 6. – 10.august 2018, på Øyafestivalen (Tøyenparken) i Oslo.

Østbanehallen ligger sentralt i Oslo med kort avstand til flere konsertscener, og kulturlokaler. I tillegg er det enkelt å komme seg hit med både tog og buss. Hele hallen, med alle restauranter og butikker har åpent alle dager, hele året.

Du må være over 18 år for å delta. Premien dekker ikke reise til/fra Oslo. Konkurransen avsluttes fredag 02/08, og vinneren vil bli kontaktet via e-post og annonsert på nettsiden. Vinneren må være bosatt i Norge.

Vi opplever at noen får feilmelding når de prøver å sende inn. Gå inn på facebook siden vår og gi beskjed, om du ikke får det til.