fbpx [

Comfort Hotel Grand Central i Østbanehallen får flere rom!

Comfort Hotel Grand Central i Østbanehallen består i dag av 170 rom. Til høsten bygger de ut med 24 nye rom i retning mot Flytoget og togsporene.

– Det faktum at vi får flere rom er fantastisk. Til tross for flere rom i Oslo-markedet i år sammenlignet med i fjor øker vi så langt i år og vi ser at etterspørselen er stor. Vi har funnet vår plass i markedet som et urbant og kult Comfort Hotel til en gunstig pris, med et fantastisk team som jobber her og en beliggenhet som er helt topp, ​sier Johanna Furenbäck, Hotelldirektør Comfort Hotel Grand Central.

Gjester kan gå tørrskodde fra Flytoget inn til hotellet, og mange rom har utsikt over Operaen eller Karl Johans gate. Her bor du virkelig midt i det pulserende Oslo. Bane NOR Eiendom står bak utbyggingen sammen med Comfort Hotel, og byggestart er satt til august/september 2019. Den nye delen av bygget beregnes å være klar høsten 2020.

Comfort Hotel Grand Central er mye mer enn bare et hotell. Det består også av en populær co-work lobby der gjestene, Oslo-beboere og tilreisende kan komme innom for å ha uformelle møter, sitte å jobbe eller kjøpe seg en kaffe i hotellets Barception. I forbindelse med utbyggingen kommer også lobbyen til å få seg et løft, der fokuset blir å etablere enda flere co-work stasjoner.

– Vi har akkurat oppgradert hotellets gym og nå blir oppgraderingen av lobby og rom neste steg i å utvide vårt unike produkt. De nye rommene som kommer blir virkelig noe helt spesielt, i hjørnerommene kan gjestene se toget sitt rulle inn på stasjon. I dag er alle rom hos oss helt unike og det skal vi sørge for å formidle også i den nye delen,​ sier Johanna Furenbäck.