fbpx [

Kjøkkensjefen avslører sine favoritter

Kjøkkensjefen på Yo!Sushi avslører sine personlige favoritter på menyen! Kanskje en av de er også din favoritt?

Chicken Katsu Roll

Dette er en etterspurt nyhet for de som har ønsket seg flere friterte maki-biter. Mange vil nok digge avokado og fritert kylling i kombinasjon. Den maki-trenden er i hvert fall blitt en hit blant de som jobber på kjøkkenet.

ø-yosushi-19

Fritert kamskjell

Dette er min favorittrett. Kamskjell er jo alltid nydelig, og sammen med japansk majones og wasabi får den en fantastisk balanse. Det blir både sterkt og mildt samtidig.

ø-yosushi-22

Salmon Nigiri

Salmon Nigiri er en klassiker jeg ofte kommer tilbake til. Den kommer med japansk ris, og jeg bruker wasabi til. Jag vil særlig anbefalte denne biten til barn eller folk som skal prøve sushi for første gang. En annen introduksjonsrett er selvfølgelig scampi med avokado.

ø-yosushi-21

Chicken Katsu

Skal jeg bestille en varm middagsrett er Chicken Katsi en evig vinner. Retten består av saftig frityrstekt kylling, sammen med tonkatsu-saus, altså den mest berømte japanske BBQ-sausen. Chicken Katsu er ikke sterk, men har rene og balanserte smakskombinasjoner. Serveres med japansk ris.

ø-yosushi-20