fbpx [

De første julekalenderne har kommet!

Julen er tiden for å tenke på andre, men det også en tid for hygge og kos. Hos Østbanehallen finner du de beste julekalenderne – enten du skal glede en annen eller kose deg litt ekstra selv.

Dropsen
Slik som i fjor finner du også i år den populære kalenderen fra Lakrids By Bülow. Denne vil glede enhver lakris-elsker! Hver luke byr på ulike teksturer og smaksopplevelser – fra sprø overraskelser til søte fristelser. Julekalenderen er naturligvis laget med bærekraftig innpakning.
Og skal du først innom er Dropsen også stedet for julegodteri til de små eller nydelige gaveesker som kan gis til andre.

Olivenlunden 1830
Er du en matentusiast bør du ta turen innom Olivenlunden 1830. I årets kalender kan du se frem til noe godt, og produkter som helt sikkert vil inspirere deg i matlagingen hver dag i hele adventstiden. Her er det nytelse fra ende til annen og kalenderen byr på alt fra smaksatte oljer og balsamico-eddiker til søte spesialiteter.
Hos Olivenlunden 1830 finner du også en rekker gaver til han eller hun som er umulig å finne noe til – hvem kan motstå herlig pistasjkrem, basilikumolje eller urtesalt som vil løfte enhver rett?

L’Occitane
Årets julekalender fra L’Occitanes er deres mest eksklusive noen sinne! 24 luker med luksuriøst innhold, fylt med L’Occitanes bestselgere – fra sjampo og såper til kremer og Eau de Toilette. Denne passer perfekt til noen som fortjener litt ekstra oppmerksomhet i julestria, og den legger til rette for en velfortjent pust i pakken.
Har du noen gang skrittet forbi L’Occitanes butikk i Østbanehallen bør de deilige aromaene som strømmer derfra være nok til å forestille deg hva som ligger og venter bak lukene.