fbpx [

Vinn middag og to billetter til Kurt Nilsen og KORK i Oslo Spektrum

Vinn to billetter til Kurt Nilsens julekonsert 12. desember og middag på valgfri restaurant i Østbanehallen.
Slipp julestresset og kom i ordentlig julestemning med en helaften med middag og konsert.

Siden første julekonsert i 2010 har Kurt Nilsen solgt ut konserthus over hele landet. Konserten har blitt et selvskrevet høydepunkt i adventstiden for mange. I anledningen 10 års-jubileum for julealbumet til Kurt Nilsen, blir det derfor jubileumskonsert med NRK sitt fantastiske Kringkastingsorkester.

Med seg har Kurt Nilsen også Christel Alsos. Hun er en norsk sanger, og kom ut med debutalbumet Closing the Distance i 2007.  Den solgte 30 000 på tre måneder, noe som gjorde henne til en av de bestselgende kvinnelige artistene våren 2007. Hun er blitt nominert til Spellemansprisen fire ganger.

Konserten er i Oslo Spektrum, 12. desember.
Konsertens varighet: ca. 90 minutter og dørene åpner 18:00.
Det vil bli gjort tv-opptak under konserten.

Det finnes få ting som er mer naturlig enn kombinasjonen mat og kultur, og derfor får du også middag på valgfri restaurant i Østbanehallen. Ta middagen før eller etter konserten, og nyt en helaften med julestemning sammen.

Vi har vi et bredt utvalg restauranter: fra italienske klassikere på Bella Bambina og Olivia, japansk mat på Yo!Sushi, gastroretter og brygg på Royal Gastropub, nordiske delikatesser på Fjøla, eller real burger og steak på Opland Burger & Steak. Du kan sjekke ut de forskjellige menyene til restaurantene her.

Husk at svaret ditt på spørsmålet om hvor du ønsker å spise om du vinner, er gjeldende!

Du må være over 18 år for å delta. Premien dekker ikke reise til/fra Oslo. Konkurransen avsluttes 5.12.17, og vinneren vil bli kontaktet via e-post. Vinneren må være bosatt i Norge.

Vi opplever at noen får feilmelding når de prøver å sende inn. Gå inn på facebook siden vår og gi beskjed, om du ikke får det til.