fbpx [

Bo helt unikt på Comfort Grand Central

Plassert i Østbanehallen har Comfort Grand Central Oslos beste beliggenhet. I tillegg er det et vernet bygg, med en 160-år lang historie, der alle rommene har et særegent design.

Hotellet har 170 rom med hver sin stemning og karakter. Rock, rosa, Don Draper, industri og gym, er bare noen av temaene du kan oppleve. Med andre ord kan du bo på et helt nytt rom, med sin egen karater, hver gang du overnatter. Eller kanskje du finner ditt favorittrom?

Et hotell som dette tiltrekker seg ikke bare businessgjester, turister, eller vanlige overnattingsgjester. Hit kommer også kunstnere og artister. På Comfort Grand Central har de kunstutstillinger, intimkonserter på rommene, og musikkvideoinnspillinger.

Med en så sentral plassering kan du gå tørrskodd fra toget til hotellet, og få et rom med utsikt mot operaen. Skulle du være bekymret for bråk er ikke det et problem. Rommene er helt stille, til tross for at det ligger midt i Oslo. Her er noe for alt og alle.

Selv om de har mange unike rom, er ikke dette bare et hotell du bor på. Her kan du sitte på langbordene i den kule «barceptionen» – en hybrid mellom resepsjon og bar, trene på treningsrommet, eller ta en middag på en av de mange restaurantene i Østbanehallen. Hotellet er en destinasjon bare i seg selv.