fbpx [

Del matgleden

Konseptet med å dele mange små retter passer perfekt for en sosial middag. Hos Bella Bambina oppfordrer de gjestene til å dykke ned i deres sharing-meny, for når maten deles, deler man også opplevelsen og stemningen.

Velger du Bella Bambina sin sharing-meny får du tre forretter, tre hovedretter og tre desserter. Deretter er det bare å dele i vei. Rettene består av italienske godsaker som oliven, aioli, carpaccio, bruschetta, pasta, entrecôte, eller italiensk pølse. Her er nesten alle råvarene også italienske: fra osten og skinken, helt ned til pastamelet. Bella Bambina lager gjerne vegetarversjoner, og tilpasser seg alltid dine og deres behov.

En sharing-meny gir muligheten til å mikse og matche ulike retter sammen, og kan gjøres unike for gjestenes smak og ønsker. Her får alle muligheten til å smake på alt, og kanskje prøve noe nytt. Alle forrettene, hovedrettene og dessertene kommer selvsagt til bordet slik at dere kan fylle tallerkenen i eget tempo.

Å dele maten er ikke bare sosialt, det skaper også rom for gode samtaler. Forskning viser nemlig at når vi deler maten kommer vi også nærmere hverandre og bygger tettere bånd.

Bruk muligheten til å bli bedre kjent med hverandre og maten. Prøv en ny rett, smak litt på alt eller oppdag en ny favoritt. Sjansen er i hvert fall stor når dere nyter Bella Bambinas sharing-meny.