fbpx [

Den sentrale delikatessebutikken

Flavors Food Market er Østbanehallens eksklusive matmarked med ferske delikatesseprodukter. Butikken byr på norske favoritter og globale godbiter. På Flavours finner du alltid sunne, ferdige måltider å ta med i hånda, unike ingredienser, og kvalitetsprodukter fra spennende leverandører. Flavours sitt nære samarbeid med leverandørene gjør at du også kan spesialbestille varer i butikken.

Prisvinnende blåmuggost

Råblå var en av gullvinnerne fra VM i ost i Bergen 2018. Det er søstrene Nordbø fra Grindal Ysteri som står bak den prisvinnende osten. Osten er mild, rund og balansert med en bred aroma.

webstorferdig_MG_5693

Trådløs te

Tetøsene sin te-serie er laget av friske, naturlige, og hele teblader. Teene har en enorm aroma, og er i diamantformede poser uten tråd. To dyktige damer på Nesodden står bak de 50-tallsinspirerte tepakkene med de morsomme navnene.

Skjermbilde 2019-12-10 kl. 16.38.27

Frekk saus og olje

Kruttrøyk er en veldig god kombinasjon med pulled park. Sausen har både røyksmak, og litt syrlighet. Lettere irritert  er en svært populær kaldpresset extra virgin olivenolje med chilli. Den passer til alle retter du vil gi et ekstra lite spark.

Skjermbilde 2019-12-10 kl. 16.39.39

Syltetøy med eple og granskudd

Røyland Gård sine produkter er stadig mer etterspurte. Syltetøyet og geléen fra Røynland er perfekt til ost, eller som tilbehør til kjøtt og fiskeretter.

Skjermbilde 2019-12-10 kl. 16.40.22

Laget av stjernekokker

Amber Croquant er en prisvinnende sjokolade fra danske Summerbird. De kan blant annet skilte med gull fra European Chocolate Awards. Michelin-kokker står bak oppskriftene, og akkurat denne versjonen er toppet med deilige karamelliserte hasselnøtter fra Piemonte.

Skjermbilde 2019-12-10 kl. 16.40.52