fbpx [

Ensom juletre søker gaver 2019

Bli med å gjøre julen litt bedre for de som ikke har det så fint i julen. Legg en gave under treet i hotellobbyen på Comfort Hotel Grand Central!

Julen er tiden for å kose seg, være med venner, familie. Det er tiden for tradisjoner, for glede og for å være sammen. Men dessverre har ikke alle en like fin jul.

Nordic Choice Hotellene har derfor en juletradisjon; Ensomt juletre søker gaver. I år samarbeider Comfort Grand Central i Østbanehallen med Blå Kors og minJUL for å samle inn gaver til familier som sliter, slik at de også kan feire jul.

Dette er en kampanje hvor du legger gaver under juletrærne i hotellobbyene. Det er viktigt at gaven ikke er brukt. Tenk på at det kan være noe et barn vil ha og ønsker seg, ikke bare noe du tror barnet trenger. Det kan gjerne være en opplevelse, som gavekort på kino.

Pakk inn gaven og skriv en lapp med informasjon som beskriver alder eller interesse gaven kan passe til. For eksempel «God jul til deg som er 3-5 år gammel og som liker å leke utendørs. Julehilsen fra Pia». 

Du er velkommen til å legge pakkene under treet, mellom 2. – 20. desember på Comfort Grand Central i Østbanehallen.

Julen 2018 ble det lagt 60 200 julegaver under mer enn 190 juletrær, og flere tusen barn og voksne fikk en litt bedre jul!