fbpx [

Julemenyene på Østbanehallen

I Østbanehallen har alle restaurantene har hver sin signatur og meny. Se hva som serveres på julemenyen!

Bella Bambina
Hos Bella Bambina finner du italienske klassikere og hjemmelaget pasta. De har også en egen tre-retters julemeny til 450,-, med «Carpaccio di salmone» til forrett, grillet hjort med sesongens rotgrønnsaker og rødvinssaus til hovedrett, og tradisjonell italiensk julekake, «Panettone e gelato», til dessert.

For booking: post@bellabambina.no / 22174200.
Ved booking av større grupper, vennligst book via mail.

Olivia
Hos Olivia er det også italiensk i fokus, og har Milano som den italienske regionen de får inspirasjon og råvarer fra. Deres julemeny, Menú Natale, en tre-retters til 415,- består av husets antipasto-tallerken til forrett, balsamico- og appelsinglasert svinenakke med pastinakkpuré til hovedrett, og mascarponekrem med vanilje, lime og rødvinsmarinerte bær til dessert.

For booking: booking@olivia.no

Fjøla
Hos Fjøla elsker de julen og er du glad i norsk, klassisk julemat er Fjøla stedet. Her kan du velge mellom julemenyen, som består av de tradisjonelle rettene som lutefisk, ribbe og pinnekjøtt. Eller du kan gå for 3-retters julemiddag til 655,-, eller selskapsmenyen.

For booking: bordreservering.fjola@ssp.no / 21 52 52 80

Opland Burger & Steak
Opland Burger & Steak serverer også en 3-retters. Her får du røkt laks med fenikkelfrø til forrett, og hjemmelaget ostekake med selvplukkede bringebær fra Opland Gård til dessert. Til hovedretten kan du velge mellom grillet entrecôte av rein, eller langtidsrøkt svinenakke. Avhengig av hovedrett er prisen 599,-/649,-

For booking: post@royalgastropub.no / 21082272

Royal Gastropub
Royal Gastropub har ikke julemeny, men månedens kjøtt i desember er asian-style flatribbe med fried rice og ponzu, og månedens fisk er kveite med risotto og appelsinsaus. Om du skulle bli tørst etter ordentlig juledrikke finner du juleølet hos Royal Gastropub.

For booking: post@royalgastropub.no / 21082272