fbpx [

Book Oplands bakgård til ditt arrangement

Visste du at Opland Burger & Steak ikke bare har smakfull mat og drikke, men også en koselig bakgård som du kan leie?

Opland sitt mål er å servere deg de beste rettene, med flotte og smakfulle råvarer. Med lokal mat som høyeste prioritet og kjøtt fra glade kyr i Gudbrandsdalen får du et måltid utenom det vanlige. De verdsetter ingredienser av høy kvalitet, alt du serveres vil være tilberedt med kjærlighet og tradisjon.

Koselig bakgård midt i Oslo
Opland sin bakgård passer helt perfekt for ulike arrangementer. Den ligger skjult mellom Oslo S og Østbanehallen, så du og dine gjester får deres egne, adskilte perle i midten av Oslo sentrum. Med absolutt nærhet til kollektivtilbud er det også enkelt å komme seg til og fra bakgården.

Perfekt for arrangementer
Med 200 sitteplasser, alkohol- og matservering samt scene er dette et perfekt sted å arrangere kommende festligheter på. Enten det er sommerfest med venner eller jobbavslutning som står på agendaen, serverer Opland deilig streetfood og drikke. De er fleksible og hjelper deg gjerne med gjennomførelse av ditt selskap!

Trygt
Det tas alle forbehold for å at eventet skal være trygt for deg, dine gjester og ansatte. Har du spørsmål, om avstand? Opland hjelper deg med det du måtte lure på, når du sender en forespørsel.

Ring på 22 17 94 00 eller gå inn på nettsiden burgerandsteak.com og book allerede nå.