fbpx [

Den perfekte oppskriften på byvinterferie

Vinterferien er endelig rett rundt hjørnet! Dersom byferie står på agendaen har vi samlet en oversikt over aktiviteter som passer perfekt for både familien og vennegjengen midt i smørøyet av Oslo.

Fyll på før start

Starter du dagen på Østbanehallen har du nærhet til alt. Du kan begynne med en smakfull lunsj på en av våre restauranter eller kafeer. Prøv klassiske italienske retter som pasta og pizza hos Olivia eller Bella Bambina Ristorante. Dersom asiatisk høres fristende ut byr Yo! Sushi på over 60 ulike alternativer som vil gi en spennende smaksopplevelse for hele familien.

En tyvstart på fastelavensfeiringen kan du få som dessert etter lunsjen før utforsking av bylivet starter. Hos Flavours Food Market er fastelavnsbollene alltid ferske og smakfulle. Hent en kopp kaffe hos Steam Kaffebar, og ta med deg bollen og kaffen videre på ferden.

Operatitting og minigolf

Etter at lunsjen er spist og energien er på topp kan turen gå videre til operaen. Her er det herlig å nyte utsikten mens du viser eventuelt reisefølge Oslos kanskje fineste bygning. Befinner du deg her på ettermiddagen er toppen av operataket et fantastisk sted å se solnedgangen på.

Oslo camping er plassert rett ved Youngstorget og er et glimrende sted å utforske etter trasking rundt i byen. Her er hele familien velkommen innen klokken 19:00. Utfordre hverandre og se hvem som er familiens stjerne!

Perfekt avslutning på kvelden

Etter en runde minigolf er det perfekt å nyte middagen på Opland Burger & Steak eller Fjøla. Her kan du få servert alt fra smakfulle burgere og biff, til deilig norske retter og salater.

Satt minigolfen i gang konkurranseinstinktet? Spill og moro kan fortsette hos Royal Gastropub der de har to Shuffleboard man kan benytte seg av. Kombinasjonen av Shuffleboard og øl for enhver smak er den perfekte avslutningen på kvelden.

Har du allerede planlagt andre aktiviteter men kanskje ønsker en matbit på veien? Du er uansett alltid hjertelig velkommen til å ta turen innom Østbanehallen! Book bord på Østbanehallen.no, og besøk visitoslo.com eller ta turen til Oslo Visitor Centre for flere tips.