fbpx [

Prøv deg på shuffleboard hos Royal Gastropub

Royal Gastropub har alt som trengs samlet på et sted. Dra hit for et måltid og kombiner det med en runde suffleboard og øl av mange ulike typer. Du trenger ikke å ha spilt shuffleboard tidligere, her forklarer vi reglene for deg!

Shuffleboardregler
Hver spiller har fire pucker hver, i rødt eller blått. Det er førstemann til å oppnå 15 poeng. Alle pucker skal over sperrelinjen som er markert i starten av 1-poengsfeltet, hvis ikke fjernes den fra feltet. Den eller de puckene med samme farge som er nærmest enden, gir poeng. Begge føttene må være bak 1-poenglinjen nærmest spilleren og det er ikke lov å skyte to pucker samtidig. Hele pucken må være i poengfeltet. Det er nemlig ikke nok at den bare bryter linjen. Vinneren er den som vinner to av tre spill.

Arranger turnering med venner
Shuffleboard er et perfekt spill for sosiale sammenhenger. Ta med deg vennene dine til Royal Gastropub og arranger en shuffleboard-turnering. Dere kan både droppe innom eller bestille bord slik at dere er sikret gjennomføring av turnering.

Ulike typer øl
På Royal får du øl som kommer fra rundt om i hele verden. Den norske Amundsen-ølen er det et stort utvalg av også, så her burde det være enkelt å finne noe som faller i smak. Med hundrevis av ølsorter er det i tillegg også mulig å få smaksprøver av øl, slik at du finner noe som fyller dine ønsker.

Book bord her, eller ring 21 08 22 72