fbpx [

Middag + Konsert

Å fylle på med energi før turen går videre til konsert i Oslo Spektrum er lurt. Østbanehallen er det perfekte stedet å stoppe innom på vei til eller fra konsert. Spis middag på veien mellom kollektivtransport til Oslo S og den korte veien bort til Spektrum.

Tidlig middag før konserten?
Er du en av de heldige som har sikret deg billetter til en konsert? Innen den begivenhetsrike konserten starter kan en tidlig middag være midt i blinken for deg og konsertfølget ditt. Prøv italienske retter hos Olivia eller Bella Bambina. Asiatiske retter kan du få hos Yo! Sushi eller burgere og biff hos Opland Burger & Steak, Royal Gastropub eller Fjøla.

Lunsj er midt i blinken
Skal du på en av konsertene i Spektrum denne våren, som holdes tidligere på dagen? Da kan en lunsj før konsert være vel så bra som en middag etterpå. Det viktigste er selvfølgelig å holde blodsukkeret og humøret oppe gjennom hele konserten, både for store og små. Har du dårlig tid kan du ta med noe raskt som er ferdig tilberedt. Fra Steam Sandwich Bar og Flavours Food Market får du smakfull mat som passer perfekt til å spise på farten!

 

Book bord på Østbanehallen.no eller kom innom Østbanehallen for å se hva som faller i smak hos deg!