fbpx [

Feire 17. mai i Østbanehallen – book bord!

Husk å booke bord til vårens store dag! Feire 17. mai på Østbanehallen, hele byens torg og møteplass, så er du sikret plass!

Selv om årets 17. mai blir litt annerledes, betyr ikke det at det ikke skal feires. Med årets restriksjoner er det ikke like mye plass som tidligere, som gjør det enda viktigere å være tidlig ute med å booke bord. Book bord i Østbanehallen til 17. mai.

Restaurantene våre serverer både inne og ute, og her får du god mat og drikke. Se booking av bord, her.

Østbanehallen ligger sentralt i Oslo, i enden av Karl Johan på Jernbanetorget. Her er det enkelt å komme seg til og fra med både tog, buss og trikk!

Vi har hele seks restauranter med hver sin meny, så her har du mange alternativer å velge mellom! Du finner familievennlige menyer og spisesteder hvor du kan nyte alt fra hjemmelaget italiensk pasta og pizza, klassikere fra det asiatiske kjøkken, til burger, steaks og tradisjonelle norske råvarer. Om været viser seg fra sin beste side, kan du i tillegg ta middagen ute. Fem av restaurantene våre, Bella Bambina, Fjøla, Olivia, Opland Burger & Steak og Royal Gastropub, har nemlig uteservering.

Skulle det derimot ikke være solskinn og varmt, kan vi friste med den perfekte utefølelsen, inne. Det høye taket, gode lysforholdene, og flere koselige spisesteder skaper alle følelsen av å være på en middelhavspiazza, inne.

Vi har god plass, godt utvalg og alltid god stemning. Velkommen til 17.mai i Østbanehallen!