fbpx [

Julebord i Østbanehallen

Det er mange som lurer på om det er greit å arrangere julebord i år. Så lenge smittevernet ivaretas er det tillatt med større grupper i restauranter, og her i Østbanehallen er det mange som står klare for gi dere en hyggelig avslutning på et annerledes år.

Med nydelig mat, peis og den lune atmosfæren er hallen et perfekt sted for å få den gode julestemningen.

Kanskje er gourmetburger fra Opland Burger & Steak noe for dere, eller frister det med en italiensk julemeny fra Bella Bambina eller Olivia? Om dere vil ha en pubkveld i stilige omgivelser og med et rikhold utvalg av ølsorter, er Royal Gastropub stedet for dere, eller hvorfor ikke ta turen til Fjøla, den skandinaviske bistroen hvor det moderne møter det tradisjonelle?

Hos oss får dere julebord for enhver smak.

Les også: Gi en smakfull julehilsen

Det er trygt for våre gjester å tilbringe en kveld i hallen. Alle våre restauranter har gode rutiner for smittevern og følger til en hver tid anbefalingene fra helsemyndighetene. Ta kontakt med den restauranten dere vil besøke for å få et skreddersydd opplegg som ivaretar alle deres behov.

Velkommen til en hyggelig førjulskveld i hallen!