fbpx [

Smakfulle nyheter

Flere av våre restauranter har nye retter på menyen. Velkommen til en smakfull høst i hallen.

Om du har lyst på en lett laksewrap til lunsj, en tradisjonell, italiensk kjøttrett til middag eller kanskje prøve nyvinningen flatbread med nutella til dessert, så har vi noe deg.

Olivia Restauranter 

I høst får vi et gjensyn med en gammel favoritt hos Olivia. Ravioli con funghi har vært et populært innslag på menyen der og gjør nå et velsmakende comeback.

Om du er glad i sopp, kommer du til å like den nye suppen zuppa ai funghi. Det er en kremet skogsoppsuppe med trøffelolje som kommer til å holde deg god og varm i høst.

En annen nyhet hos Olivia, er den tradisjonelle italienske kjøttretten tagliato di manzo. Det er en mør og smakfull skivet ytrefilet av okse, som serveres med bakte tomater, parmesansmør og rødvinssaus. Passer også perfekt med rosmarinstekte poteter eller broccolini ved siden av.

Om du er glad i fisk, kommer du til å elske sogliola al burro di capperi. Det er en helstekt smørflyndre med kaperssmør. På ekte italiensk vis velger du tilbehøret selv, og Olivia anbefaler at du prøver rosmarinstekte poteter eller broccolini med sitronsaus.

Book bord.

Buon appetito!

Royal Gastropub 

Hos Royal Gastropub serveres det nå nyvinningen flatbread, en slags pizza toppet med mange gode smaker.

Peggy White er perfekt høstmat, med steinsopp, bacon, mozzarella og parmesan. Sesame Chicken er for deg som liker asiatiske smaker, med sesammarinert kylling, shiitakesopp, pak choi, syltet rødløk og mozzarella. Og liker du sterk mat må du prøve Calabrese, med pikant calabrese, mozzarella og grønn chili.

Har du lyst på noe søtt er Sweet Dream en spennende nyhet, toppet med nutella, marshmallows, marengs, peanøtter og frisk mynte.

Book bord.

Opland Burger & Steak 

Selv om du får byens beste gourmetburger hos Opland så kan det noen ganger vært godt med en lett lunsj. Derfor lanserer de nå fire nye lunsjretter, perfekt for deg som vil spare burgeren til middag.

Velg mellom Sourdough Chicken Sandwich, med surdeigsbrød, kylling, ruccola, ferske grønnsaker, ostesaus og urter, eller en wrap med kylling, pulled pork eller laks.

Laksen de bruker er fra Kvarøy fiskeoppdrett i Indre Kvarøy i Nordland, et bærekraftig anlegg med ingen forurensende stoffer eller kjemikalier. Laksen har mer vann og strøm og boltre seg i, noe som gir et lavere fettinnhold og en bedre kvalitet på kjøttet.

– Det er gladlaks vi serverer, sier Birgit Opland, om det nye tilskuddet på menyen.

Book bord.