fbpx [

Julegavetips

Å kjøpe julegaver er ingen spøk! Men frykt ikke, vi i Østbanehallen har gaver som garantert faller i smak.

Først av alt, ikke legg ut på handletur på tom mage. En pizzapause på Olivia, med fyr i peisen, setter deg i den rette julestemningen før kan fokusere på oppgaven. Deretter er det bare å jobbe seg gjennom listen.

1) Den som venter på et godt måltid venter ikke forgjeves. Kjøp gavekort på en av våre restauranter, for eksempel Opland Burger & Steak.

2) Èn ting er sikkert, nå trenger vi alle en god håndkrem. Den med shea butter fra L’Occitane er en bestselger. Et tips er å kjøpe en god håndskrubb i tillegg, så trekker kremen ekstra godt inn.

3) Gi en kollega et gavekort på sushilunsj hos Yo! Sushi. Spis i restauranten, ta med take-away eller bestill til kontoret.

4) Eller hva med et gavekort på sandwich fra Steam Grilled Sandwich Bar. Perfekt å cashe inn dagen derpå…

5) For den som er glad i søtt (altså alle) er Dropsen stedet å handle. En liten sjokoladebit, en stor konfekteske eller kanskje litt lakris? Her finner du noe for alle ganer.

6) Hvem savner vel ikke en helaften i gode venners lag? Gi bort en kveld med god mat, shuffleboard og selvfølgelig god drikke hos Royal Gastropub. Gavekort finner du her.

7) Eller hva med en italiensk aften? Bella Bambina slår alltid an.

8) Til den vennen du ser alt for sjelden, gi bort en kaffedate Steam kaffebar. Oslos beste, spør du oss.

9) Har du smakt julebalsamicoen fra Olivenlunden 1830? Garantert en vinner under juletreet. Takk oss senere!

10) Drøm deg bort til sommer, sol og uteservering. Med et gavekort på Fjøla kan både du og den heldige mottageren ha noe å glede dere til i vinter.

God jul og lykke til med handlingen!

ostbanehallen_november_2017-11