fbpx [

Fem søte gavetips fra Dropsen

Med disse anbefalingene vinner du både mors og kjærestens hjerte.

Valentines og morsdag er rett rundt hjørnet, og på søndag kan du sette litt ekstra stas på både mor og kjæreste. I Østbanehallen er vi så heldige å ha en av Norges fremste eksperter på sjokolade, Dropsen. Butikken har et bredt utvalg av både bestselgere og andre gode produkter som passer til alle og enhver.

Trenger du litt ideer til hva du kan gi? Da er du kommet til rett sted. Butikksjef Anais har plukket ut fem anbefalinger som kan være til inspirasjon.

Sjokoladehjerter 

Sjokoladehjerter er alltid populært. Gi en belgisk sjokoladeeske som inneholder hasselnøtt og nougatfyll. Sjokoladeesken kan også kombineres med en kjærlighet på pinne, og i et av Dropsens fine kort kan du skrive en romantisk hilsen til ditt hjertes utkårede.

IMG_5109
Guylian-hjerter kr. 45,- – hjertelollipop kr. 10,- – kort kr. 9,-

Lindt-kuler

Lindt-kuler er butikksjef Anais favoritt. Det er melkesjokolade som kommer fra Sveits, og passer for alle. Lindt har også en mindre utgave med små hjertesjokolader hvis du vil ha med noe ekstra.

Lindt-kuler
Butikksjef Anais viser fram hennes favoritt, Lindt-kuler. Sjokoladen i metallboksen koster 85 kr., mens hjerteboksen med 200 gram sjokolade koster 159 kr.

Bringebær-popcorn

Ønsker du å gå for noe litt utradisjonelt, er bringebær-popcorn midt i blinken for deg. Popcornet er produsert med kjærlighet, og setter du det sammen med andre produkter får du en skikkelig søt og god forundringspakke .

Popcorn
Popcorn uten sjokolade: kr. 79,50 – popcorn med sjokolade: kr. 89,50

Lakrids by Bulow

Bestselgeren som alltid faller i smak er Lakrids by Bulow. Anais forteller at dette er det ultimate valentinesproduktet som kommer i to smaker og er glutenfrie. Smakene er Fruity Caramel og Strawberry & Cream. Er du usikker på hvordan de smaker? Hos Dropsen får du prøvesmake før du bestemmer deg for hvilken som passer best for mor og kjæreste.

IMG_5195
Bulow Love kr. 110,-

Eksklusiv konfekt

Tenker du å kjøpe noe mer eksklusivt? Da er den belgiske sjokoladekonfekten fra Noble den perfekte gaven. Konfektesken inneholder ulike smaker og består av smakene Pralinè, Marc de Chamagne, Mocha, Caramel og Pistache som utfyller hverandre.

Konfekteske (1)
Stor Noble konfekteske: kr. 399,50

Bonus! 

Dropsen har også fine kort, hjertesjokolader og flere typer kjærlighet på pinner. Bruk dem som gavepynt, som en søt detalj for det lille ekstra.

Kort og gavepynt
Det lille ekstra som pynter opp gaven til både mor og kjæreste.

Åpningstider uke 6: 

Onsdag – fredag: 10.00-19.00

Lørdag: 10.00-18.00

Søndag: stengt