fbpx [

7 gode grunner til å besøke Oslo Visitor Centre

Oslos vennlige og topp moderne turistinformasjon har masse å tilby både gjester og osloboere. Nå har de åpnet dørene igjen og erfarne Oslo-kjennere står klare for å gi deg sine tips til hva du kan gjøre i byen. Her har du sju gode grunner til å ta turen innom Oslo Visitor Centre.

1. Du møter ekte Oslo-kjennere

Joda, vi skryter gjerne av Vigelandsparken og Holmenkollen og sjekker bussrutene til Bygdøy for deg. Men vi kjenner også til byens mange skjulte perler og alternative severdigheter – fra morsomme utendørs skulpturer til bortgjemte bakgårdsserveringer.

Spør oss gjerne om opplevelser litt utenfor allfarvei.

2. Du får tips som er tilpasset akkurat deg

Det mangler ikke på nettsider og apper med oversikt over ting å gjøre i Oslo, men det blir fort mye informasjon å skulle lete seg gjennom. Hvorfor ikke komme innom oss og få skreddersydde anbefalinger i en fei?

Enten du er på jakt etter god glutenfri pizza, fine lekeplasser eller en jazzkonsert i morgen kveld – vi har tipsene klare!

3. Du får vite alt du trenger om Oslo Pass

Oslo Pass et must for deg som skal ut og utforske hovedstaden. Ikke bare får du gratis inngang og gode rabatter mange steder, du kan også kjøre så mye kollektivt du vil.

Hos oss får du vite alt om hvilke fordeler Oslo Pass gir deg, hvordan du bruker det og hvilken type pass som passer best for ditt Oslo-opphold. Vi gir deg også en gratis Oslo Pass-bok med nyttig informasjon om alle tilbudene som er inkludert.

4. Du får full oversikt over byens sightseeingtilbud

Sightseeing i Oslo er på ingen måte forbeholdt cruiseturister og pensjonistgrupper. Byens rikholdige sightseeingtilbud spenner fra gatekunstvandringer og spøkelsesjakt til guidet SUP-padling og elsykkelturer, ledet an av lommekjente Oslo-entusiaster som bringer deg tettere på byen.

Vi har full oversikt, og selger billetter til mange av turene. Kom innom og bestill et ekte Oslo-eventyr!

5. Du får skreddersydde planer for gjestene dine

Hvis du er en osloboer som får besøk og lurer på hva du skal finne på med gjestene dine, kommer vi til unnsetning! Vi kan sette opp forslag til dagsplaner, tipse om det siste hotte for de som har vært her før, eller finne en aktivitet som vil holde svigermor ute av huset noen timer.

Vi <3 planleggingsprat.

6. Du kan handle byens fineste Oslo-merch

På jakt etter et minne fra ferien eller en gave som virkelig sier Oslo? Hos oss finner du fine designpostkort, resirkulerte flasker, utvalgte produkter fra Kirkens Bymisjon, handlenett, Oslo-paraplyer og mye annet gøy (og nyttig!).

Vi selger også Lysløypa, en populær guide full av rabattkuponger som kan brukes på mange hyggelige steder i byen.

7. Du kan ta et pust i bakken og få inspirasjon til flere Oslo-opplevelser

Alle er hjertlig velkomne til å ta et pust i bakken i vårt lyse og trivelige lokale i den historiske Østbanehallen. Her finner du sitteplasser, åpen Wi-Fi og gratis kart, guider og flyere. Vi har også ulike skjermer og nettbrett i lokalet der du finner både informasjon og inspirasjon.

Velkommen til et nyoppusset Oslo Visitor Centre! 

Irene liggende
Front Office Manager Irene Pregnalato er en av Oslo-kjennerne som gir deg skreddersydde råd til hvordan du best kan oppleve byen. Foto: Østbanehallen.