fbpx [
Ledig stilling

Ledig stilling som pakkehjelp

L'Occitane er på jakt etter en effektiv og strukturert ekstrahjelp til nettbutikken deres med oppstart i september. Arbeidsstedet er i Østbanehallen.

L’Occitane er et av verdens hurtigst voksende kosmetikkmerker. Det finnes rundt 2.000 butikker i over 38 land og mer enn 3.800 utsalgsteder verden over. L’Occitane Norge AS omfatter blant annet salg gjennom egne butikker, egen nettbutikk og 210 apotek i VITUS-kjeden.

Vi leter etter deg som er effektiv, nøyaktig og jobber strukturert, til stilling som pakkehjelp i vår nettbutikk på Østbanehallen. Dine oppgaver vil i hovedsak bestå av plukking og pakking av web-bestillinger, pakking av julegaver, og håndtering av kundehenvendelser. Andre oppgaver inkluderer lagerorganisering og håndtering av vareleveranser. Oppgavene vil være varierte og følge nettbutikkens behov, og det er spesielt viktig at du er vant til å jobbe hurtig og kan håndtere ulike oppgaver i et høyt tempo.

Vi stiller høye krav til service og kundeopplevelse, og i nettbutikken innebærer dette blant annet evnen til å jobbe strukturert og være nøyaktig under travle perioder. Du rapporterer til nettbutikkansvarlig og skal også samarbeide med resten av web-teamet. Det er ønskelig med erfaring fra lager/nettbutikk, men ikke noe krav.

Vi kan tilby en spennende jobb i et varmt og generøst arbeidsmiljø, hvor vi gir grundig opplæring. Arbeidstiden vil variere etter nettbutikkens behov, og man må påregne minimum to lørdager i måneden, samt søndager i desember måned. Det er også nødvendig å kunne jobbe på dagtid i ukedagene. Oppstart: September. Varighet: Frem til 24. desember.

Søknad med CV sendes omgående til: web@loccitane.no og merkes med «Julehjelp Nettbutikk» i emnefeltet.  Spesifiser i søknaden tidspunkt du har mulighet til å jobbe. Søknadsfrist: 01. august

NB! Søknaden vil bli lagret i vår database i inntil 1 år. Dersom du ikke ønsker at din søknad skal lagres etter rekrutteringen av denne stillingen er ferdig må du skrive det tydelig øverst i søknaden.