fbpx [
Uteservering, Østbanehagen

Østbanehagen – en skjult perle midt i sentrum

Sommeren er i gang og endelig har Oslos utelivsbransje åpnet dørene for sultne og tørste gjester. Det har vært et tøft år hvor mange har måttet stenge kranene for godt, men i kjølvannet av strenge nedstengninger har det blomstret opp nye spennende steder. Østbanehagen er en av dem!

Midt på Oslo sentralbanestasjon, ved siden av den berømte tigeren, har det nå åpnet en ny og sjarmerende uteservering. Langbordene er klare, ølhagen er åpnet og ivrige ansatte er klare for å ta i mot sommerens gjester. Daglig leder, Camilla Bendixen Husevåg kan fortelle at gleden er stor for nyåpning.

En skjult perle midt i byen

– Østbanehagen ligger så sentralt man kan få det, men oppleves likevel rolig og tilbaketrukket fra hverdagsrushet utenfor. Du kan virkelig senke skuldrene og slappe av her, sier hun. 

Husevåg har jobbet mange år i utelivsbransjen og tiden før nyåpning har vært både hektisk og givende. Hun sier videre at gjensynsgleden er stor for både kolleger og gjester.

 

Østbane30 (1)
Østbanehagens ligger tilbaketrukket til, selv om den er en av Oslos mest sentrale uteserveringer. Foto: Andrea Hustad / Filter Media.

– Dette er kjempegøy! Først og fremst er dette stedet så kult og alle ansatte er glad for å være tilbake på jobb med nye kreative ideer.

Fargerikt design, lyslenker og masse plass gjør Østbanehagen til en oase midt i den ellers travle bykjernen. Uteserveringen er skjermet fra støyet av kollektivttransporten, men likevel tar det deg tre minutters gange t-banen – perfekt sted å møte venner som bor på forskjellige kanter av byen. 

Reserver et bord på uteserveringen her.

Streetfood og grillet Josper-burger

Østbanehagen tilhører Opland Burger and Steak som ligger inne i Østbanehallen. Derfor kan du forvente å bli servert den samme saftige burgeren fra Josper-grillen i bakgården også. Husevåg forteller at de nå har en åpningsmeny som vil bli utvidet etterhvert.

– Josper-grillen er kjempepopulær. Hvem elsker vel ikke grillmat? sier hun og ler.

Østbane01 (1)
Josper-grillet burger er populær sommermat. Foto: Andrea Hustad / Filter Media.

De spanske Josper-grillene er en storfavoritt blant restauranter i Norge. Den lukkede grillen gjør at du kan kontrollere temperaturen svært nøyaktig, noe som sørger for et perfekt og saftig sluttresultat hver gang. Det blir ekte grillglede! 

Baren er selvfølgelig åpen og her finner du glade ansatte som gjerne ønsker å servere tørste gjester.

– Jeg kan også røpe at vi har noen spenstige alkoholfrie “Signature Mocktails” på vei, sier Husevåg.

Uteserveringen har romslig plass til 200 personer og er åpen fra to til ti hver dag.

Østbane26
Smakfull streetfood står på menyen på den nye uteserveringen Østbanehagen. Foto: Andrea Hustad / Filter Media.

Reserver et bord ute

Nå som sommeren er her for fullt kan det være lurt å reservere bord på forhånd. Følg bookinglenken eller ved å ring 22 17 94 00. Du kan også sende forespørsel til booking@burgerandsteak.no. Bakgården kan også leies ut til private arrangementer.

– Vi gleder oss til å vise frem vår flotte bakgård i sommer. Grillen er varm og kokkene har spikret sammen en flott sommermeny. Velkommen! sier Husevåg