fbpx [
Ledig stilling

L’Occitane søker deltidsansatt

L'Occitane leter etter den deltidsansatt med spesielt gode selgeregenskaper til sin butikk i Østbanehallen. Er du den de ser etter?

LOccitane er et av verdens hurtigst voksende kosmetikkmerker, med rundt 2.000 butikker i over 38 land og mer enn 3.800 utsalgsteder verden over. L’Occitane Norge AS er i sterk vekst med blant annet salg gjennom egne butikker og 280 apotek i VITUS-kjeden.

Vi leter etter deg med spesielt gode selgeregenskaper og som liker utfordringer til vår butikk på Østbanehallen. Din hverdag vil preges av salg, kundebehandling, kampanjegjennomføring og vareeksponering.

Vi stiller høye krav til service, og det er spesielt viktig at du er utadvendt og lett kommer i kontakt med mennesker. Du skal være L’Occitanes ansikt utad, og følge opp alle daglige butikkrutiner i tett samarbeid med butikksjefen og resten av teamet. Det vil være nødvendig med erfaring innenfor salgs- eller butikkyrket, samt en grunnleggende forståelse for hva eksepsjonelt god service er. Erfaring fra hudpleie o.l. er ønskelig, men ingen nødvendighet.

Vi kan tilby en spennende jobb i et varmt og generøst arbeidsmiljø, hvor vi gir grundig opplæring. Arbeidstiden vil variere etter butikkens behov, og man må påregne minimum to lørdager i måneden. Det er også nødvendig å kunne jobbe på dagtid i ukedagene. Oppstart: Omgående.

Søknad med CV sendes omgående til: rekruttering@loccitane.no og merkes med «Deltid Østbanehallen» i emnefeltet. Søknadsfrist: Snarest. Søknader behandles fortløpende, så det lønner seg å søke så snart som mulig.

NB! Søknaden vil bli lagret i vår database i inntil 1 år. Dersom du ikke ønsker at din søknad skal lagres etter rekrutteringen av denne stillingen er ferdig må du skrive det tydelig øverst i søknaden.