fbpx [

Bakgårdsquiz i Østbanehagen

Hver torsdag står David Vekony & Oskar Fjørtoft Sandanger for quiz og underholdning i bakgården! Samle vennegjengen for quiz, god stemning, mat, drikke - og en liten dæsj humor.

Endelig bakgårdsquiz!

Hver torsdag klokken 19 står David Vekony & Oskar Fjørtoft Sandanger for Quiz og underholdning i bakgården! Samle vennegjengen for quiz, god stemning, mat, drikke – og en liten dæsj humor! Hvem har det beste quiznavnet?

Reserver bord her.

Vi anbefaler å komme i god tid før start! Maks 5 per lag, og førsteplassen smaker best uten juks.

Ikke hørt om David & Oskar?

David har alltid vært glad i å simulere intelligens ved å tilegne seg unødvendig kunnskap som andre ikke bruker energi på å huske. Han vant i Junior Geni en gang i 2016 og har siden sett på seg selv som en “relativt rutinert quizzer”. Ved siden av å være en besserwisser, jobber han med å lage podkast på dagtid og som skuespiller og komiker på kveldstid, med standup-opptredener blant annet på Latter og roller i flere TV-serier og filmer.

Oskar har årevis med erfaring med å holde quiz i familieselskaper. Med sin humoristiske fremtoning og vinnende vesen er han en favoritt-quizmaster for begge sine bestemødre. Når han ikke tester kunnskapen til de rundt seg, bruker han mye tid på scenen. Han er improvisatør, standup-komiker og aktuell med sitt eget sceneshow Steikje Løye og YouTube-serien Psykt Normalt.

Velkommen til Østbanehagen hver torsdag klokken 19! Arrangementet er gratis.

Gå til Facebook-arrangement.