fbpx [

Julebord i Østbanehallen

Nå ser det endelig ut til at det blir en litt mer normal julebordsesong enn det har vært på noen år – og det må selvfølgelig feires. Enten du vil prøve en reinsdyrsburger og underholdning hos Brød & Sirkus, spille shuffleboard med kolleger, eller kanskje du ønsker julebord på italiensk eller skandinavisk vis? Her er i hvert fall mulighetene du har for årets julebord i Østbanehallen.

Opland_Reinsdyrsburger
Reinsdyrsburger fra Opland Burger & Steak.

Opland Burger & Steak

Restauranten har allerede oppdatert sine julemenyer. Kanskje du vil prøve reinsdyrsburger eller entrecôte av reinsdyr? Sjekk ut deres julemeny her.

I år samarbeider de også med Brød & Sirkus som sikrer årets underholdning på julebordet, enten dere vil ha det før eller etter middag. PS! Underholdningen får dere med på kjøpet.

Enten dere er større eller mindre grupper, kan dere ta kontakt for å få tilbud på et skreddersydd opplegg her. 

 

Olivia
Olivia i Østbanehallen. Her er det høyt under taket og Milano-inspirert atmosfære.

Julebord med italiensk vri

I Østbanehallen har du italienske valgmuligheter; Enten dere ønsker en Milano-inspirert aften hos Olivia, eller et mer intimt julebord hos Bella Bambina. Hos sistnevnte kan din bedrift ta kontakt for et spesialtilbud på en 3-retters meny.

Royal Gastropub
Lun atmosfære hos Royal Gastropub.

Rikt utvalg av ølsorter hos Royal Gastropub

Få på julestemningen med den lune atmosfæren hos Royal Gastropub. Her kan dere sitte rundt større bord og se på flammene, nyte digg mat og godt utvalg av drikke – og kanskje ta noen runder shuffleboard med dine kolleger i løpet av kvelden.

Bli kjent med Royal Gastropub og deres shuffleboard-regler her. 

 

Fjøla
Fjøla i Østbanehallen.

På skandinavisk vis hos Fjøla

Fjøla er den skandinaviske bistroen hvor det tradisjonelle møter det moderne. Her finner du det beste av råvarer fra kvalitetsprodusenter og får gode porsjoner som vil gjøre deg både mett og lykkelig.

Book bord hos Fjøla her.