fbpx [

Dette kan dere gjøre på Valentines Day

Selv om du bør gjøre stas på din kjære hele året, er det alltid hyggelig å gjøre noe ekstra iblant.

Enten du kjører klassikeren med middag og kino, eller ønsker noe litt mer høytidelig, har Østbanehallen noe for enhver smak.

En avslappet kveld med deilig mat og shuffleboard

Behandle partneren din som en kongelig, og ta dem med på Royal Gastropub. Vi snakker comfort food, men av høyeste kvalitet! Her finner begge noe dere liker, enten det er salat, fish ‘n’ chips eller en kongelig hamburger. Etter middagen kan dere ta turen bort til et av shuffleboardene og kombinere spillet med en av pubens 70 øltyper.

Shuffleboard på Royal Gastropub på Østbanehallen

Les også: Disse gavene blir mor garantert glad for.

Crispy pizza, sushi på bånd eller norske sesongbaserte delikatesser

Denne sushien serveres i New York, London – og Østbanehallen. Hos Yo! Sushi får du et rendyrket japansk konsept der sushien serveres på bånd, kalt kaitenzushi. Her kan du plukke det du selv ønsker blant deres 60 ulike sushibiter.

Vis-a-vis finner du smaken av Milano: tynn, krisp, italiensk pizza stekt i steinovn, klassiske pastaretter og antipasti. På Olivia kan du kjøre en treretters helaften og nyte et glass vin i den lune atmosfæren.

Book bord nå.

Hvis det er norsk kvalitet og sesongvarer du er på utkikk etter, serverer Fjøla store matopplevelser i uformelle omgivelser. Her får du det beste landet vårt har å by på, inkludert øl fra norske bryggerier.

Klassisk biff og burger – rett fra grillen

I andre etasje kan du kjenne duften av kjøtt stekt på trekullgriller fra Josper, grillverdenens Rolls Royce. Ekstra smakfullt. Ekstra saftig. Her er det ingen jåleri, bare skikkelig digg mat.

Ønsker dere virkelig å slå på stortromma, kan dere bestille en overnatting på Comfort Hotel Grand Central som også ligger på Ø.

Noe godt å drikke på en hyggelig kveld