fbpx [

Gavetips til mor

Søndag 13. februar er det morsdag. Vi har gavene til hun som har alt, eller som du bare vil gjøre litt ekstra stats på.

Klassikeren – sjokolade for enhver anledning

Sjokoladespesialisten Dropsen har mer enn 1500 sorter i sitt sortiment. Enten det er håndlaget konfekt, sveitsisk kvalitet eller amerikansk favoritter, finner du garantert noe som mor setter pris på. Hva med å ta henne med på middag i Østbanehallen og så avslutte med dessert hos Dropsen?

Tre gode anbefalinger:

  • Håndlaget konfekt
  • Lakrisluksus fra Lakrids by Bülow
  • Eksklusiv sjokolade fra Lindt Excellence

Fransk velvære – få tips og råd om du er i tvil

Hvem setter vel ikke pris på et godt skjønnhetsprodukt? L’Occitane har det beste til kropp, hud og hår, inspirert av gamle tradisjoner fra landene rundt Middelhavet. I butikken finner du våre eksperter som garantert har en anbefaling eller to hvis du selv er i tvil.

Tre gode anbefalinger:

Til den som elsker å lage mat – eller å spise den

Med olivenolje, balsamico og andre kulinariske produkter blir ethvert måltid minneverdig. For hun som er glad i mat, anbefaler vi deres deilige pesto, ekte pistasjkrem eller en av de søte spesialitetene. Her finner du alt til matnerden, enten det er en spesiallaget kvern til sjeldne peppersorter eller ekte italiensk risotto. Er du i tvil hjelper de flinke ekspeditørene deg med både råd og smaksprøver.

Tre gode anbefalinger:

En god start på dagen til den som har alt

Noen er umulig å kjøpe for, men vet du hva alle elsker? Noe varmt i koppen på morgenkvisten. Steam Kaffebar gir deg barista-følelsen hjemme, eller luksuskaffe for den som pendler via Østbanehallen.

Tre gode anbefalinger:

Du kan også ta mor med ut på middag i en av våre restauranter.

God morsdag!