fbpx [

Mat og gode restauranter i Oslo sentrum

Lurer du på hvor du kan spise i Oslo sentrum? Her finner du garantert noe du har lyst på, uansett hva du er i humør for.

 

Italiensk mat i sentrum

Hva med ekte italiensk mat midt i Oslo sentrum? Hos Bella Bamina Ristorante i Østbanehallen er du garantert en smak av Italia, med ordentlig hjemmelaget pasta. Her får du en autentisk italiensk opplevelse, hvor kjøkkensjefen selv er fra Sør-Italia. Råvarene er nøye plukket ut slik at maten du får servert skal være en opplevelse i seg selv. Bella Bambina tar deg imot med åpne armer, enten det er frokost med kollegaer, lunsj med venner eller middager med familien – Benvenuti al Ristorante Bella Bambina!

Bella Bambina Østbanehallen

Steinovnsbakt pizza og noe for alle

Olivia henter inspirasjon til både mat og interiør fra italienske favorittbyer, og i Østbanehallen er det Milano som er den store inspirasjonskilden. Her tilbys det deilig italiensk pizza, stekt i steinovn, klassiske pastaretter og antipasta midt i sentrum. Og dette er bare begynnelsen!

Er det noe de er veldig flinke på, er det å skape en italiensk opplevelse fra A til Å. Den ekstreme takhøyden, hyggelige mennesker, alle peisene og levende lys gir en deilig atmosfære som det er umulig å ikke kose seg i .

Olivia Østbanehallen

Burger i sentrum

Royal Gastropub tilbyr ekte pub-mat og ønsker å sikre deg et autentisk og skikkelig håndverk i alle ledd. De har ikke bare burger på menyen, men alt fra ulike salater, til mer klassiske pub-retter, som Fish´n chips. Ikke nok med det, de har også 20 forskjellige ølsorter på tapp og 50 ulike sorter på flaske. Alt er med andre ord lagt godt til rette for en spennende ølopplevelse i klassiske pub-omgivelser.

Royal Gastropub Østbanehallen

Burger rett fra kullgrillen

Ute etter en kjapp lunsj, en langtrukken middag eller bare noe godt i glasset? Da er Opland Burger & Steak i Østbanehallen stedet for deg. Alt av kjøttet griller de på trekullgriller for å gi deg ekstra smakfulle og saftige retter, og råvarene kommer fra utvalgte produsenter som de er godt kjent med. De ønsker deg velkommen til en uformell og hyggelig stemning i andre etasje i Østbanehallen.

Opland Burger & Steak Østbanehallen