fbpx [

Har du booket bord til 17. mai?

Værmeldingen spår en solfylt nasjonaldag. Hva er vel bedre enn å samle gjengen på uteserveringen til Østbanehallen? Her er det god plass til en hyggelig og smakfull feiring med venner og familie.

Når sola steiker og bunaden varmer, er det heldigvis ikke langt å gå fra barnetoget til Østbanehallen. Med en stor uteservering rett ved Karl Johan er det kort vei til forfriskende drikke og deilig mat – som seg hør og bør på 17. mai.

Om du foretrekker en ekte, italiensk pizza, sushi eller en saftig burger, i Østbanehallen finner du et stort utvalg restauranter som passer de fleste ganer. Her kan du sitte lenge og nyte solen og sjøutsikten mens du ser på livet i Oslo sentrum på nasjonaldagen. Med noe godt i glasset i tillegg er vel saken enkel? Det er her du skal bestille bord på 17. mai.

Book bord.