fbpx [

Oslos mest sentrale uteservering

Det er sommer i Oslo, solen steker og magen rumler. Hvor kan du spise i sentrum uten å måtte gå inn eller sette deg i en park?

Løsningen litt rett foran nesa på deg. For mens bykjernen koker, kan du lene deg tilbake, trekke pusten og nyte god mat og drikke på uteserveringen vår. Med utsikt til både Oslofjorden, Operaen og Karl Johan, kan du finne roen mens resten av byen suser forbi. Og det beste av alt, her er det så god plass at det skal godt gjøres å ikke få et bord.

Åpningstider.

Italienske restauranter

Våre restauranter med uteservering serverer noe for enhver smak. Ønsker du den autentiske, italienske følelsen er Bella Bambina og Olivia et naturlig stoppested. Hjemmelaget pasta, pizza med tynn, sprø bunn og kanskje en forfriskende drink mens du venter på maten? Olivias versjon av den populære drinken Moscow mule er en favoritt hos mange i sommervarmen og finnes både med og uten alkohol.

Gå til restaurantoversikten.

Saken fortsetter etter bildet.

Kortreiste fristelser

Hos Fjøla er det kortreiste råvarer og Norges matfat som danner utgangspunktet for menyen. Hva med et blåskjell og et glass hvitvin før et besøk på Munchmuseet? Eller kanskje en sommerlig og frisk salat? En ting er sikkert; uansett hva du velger til middag – du må prøve Fjølas legendariske eplekake til dessert.

Grillmat i solveggen

Sommeren er ikke det samme uten smaken av deilig grillmat. Da er det helt på sin plass at Opland Burger & Steak og Royal Gastropub inviterer til en real grillfest, tilbakelent barstemning og duggfriske ølsorter så langt øyet kan se. Gode råvarer får en helt egen smak etter en tur innom Josper-grillen til Opland, og ja, burgeren er absolutt verdt en bestilling hos Royal, men har du prøvd de spennende flatbreadsene og smårettene?

Om du ønsker et mer tilbaketrukket alternativ, er Østbanehagen et perfekt sted å samles etter jobb eller sitte lenge en fridag. Mellom Oslo S og Østbanehallen finner du nemlig byens skjulte perle med plass til deg og hele vennegjengen. Bestill mat i foodtrucken eller fra Opland Burger & Steak inne om du vil ha en av byens beste burgere.

Book bord i Østbanehagen.

Så da ses vi på uteserveringen i sommer?