Gladkokken Restaurant
Jan Henrik Syversen, bedre kjent som Gladkokken, er en av Norges største og mest besøkte matblogger og matprofiler i sosiale medier, og mandag 8.april åpnet han sin aller første restaurant i hallen. Hos Gladkokken Restaurant er konseptet enkelt, digg mat og lite jåleri.
I andre etasje i Østbanehallen finner du hallens nyeste tilskudd, Gladkokken Restaurant. Med comfort food over hele verden sammen med flere av hans diggeste retter på menyen er målet at folk skal komme til restauranten og kose seg skikkelig.
Det tas ingen snarveier når maten tilberedes på kullgrillens Rolls Royce, Josper. Med denne grillen får maten en helt egen aroma, som får fram de deiligste smakene fra de gode råvarene. I tillegg til kvalitetsmat finner du flere spennende drinker, gode viner og øl. Her blir det god mat og god stemning.
Østbanehallen Ute
I lokalene til Østbanehagen, Oslos koseligste byhage, finner du nå Gladkokken Ute. Her kan du senke skuldrene og slappe av med god mat og drikke, som en saftig Josper-grillet burger eller digg streetfood.