Til hovedinnhold

Som alltid finner du deilige italienske smaker hos Olivia, men med deres nye høstmeny har de lagt til spennende retter som passer sesongen vi nå er inne i.

En rett før retten føles ofte rett

Blant nykommerne finner du Fritert burrata. Antipastien er sprø på utsiden og kremet på innsiden, og serveres sammen med tomatmarmelade for et lite «kick». Retten er toppet med et generøst lag Parmigiano Reggiano. En annen klassisk italiensk forrett er bruschetta – og nå finner du Bruschetta ai pomodorini på menyen. Retten består av sprøstekt focaccia med stracciatella, vegansk nduja og en blanding av semitørkede og marinerte tomater. Nam!

Selveste retten

På høstmenyen er det selvsagt mange nye hovedretter, og hva passer vel bedre om høsten enn matretter med sopp? Hos Olivia kan du nå nyte deres pizza Tartufo e funghi, en hvit pizza med blandet sopp, trøffelkrem med Pecorino Romano og kampotpepper. Og for de som foretrekker pasta, anbefales Tortellini ai funghi. Den smakfulle tortellinien er fylt med ricotta og steinsopp, vendt i en rik parmesan- og smørsaus, toppet med smørstekt sopp.

Rett etter rettene

De fleste kjenner til desserten tiramisu, men har du hørt om Pistamisù? Vel, nå har du det. Pistamisù er en deilig vri på klassikeren tiramisu. Så er du av typen som setter pris på noe søtt og godt etter maten, er denne desserten garantert noe for deg. Pistamisù inneholder savoiardikjeks dyppet i limoncello, toppet med pistasjkrem med mascarpone. Og hvis du ønsker å gå for klassikeren, selve inspirasjonen bak pistamisu, finner du selvsagt også den på menyen.

Buon apetito!

Foto: Dinamo