fbpx [

L’Occitane

Bli med på en reise til Provence med naturlige hudpleieprodukter og dufter. Kom innom L’Occitane for velvære og avslapning.

L’Occitane har midlertidig stengt. Du kan få kjøpt deres bestselgende produkter i nabobutikken, Olivenlunden 1830.

Bli med på en reise til Provence med naturlige hudpleieprodukter og dufter. Kom innom oss på L’Occitane for velvære og avslapning. Produktene våre er inspirert av gamle tradisjoner fra Provence og landene rundt Middelhavet. Alt basert på naturlige og økologiske ingredienser med sporbar opprinnelse. Et resultat av grundig forståelse og bred kunnskap om plantenes iboende krefter og egenskaper.

Enten det er kropp, hud eller hår du skal pleie, er L’Occitane stedet med det beste og mest naturlige utvalget, og ikke minst de mest kunnskapsrike og hjelpsomme medarbeiderne. Det er dessuten den perfekte gavebutikken, som mer enn gjerne hjelper deg å finne den rette gaven – enten det er til han eller henne.

I vår flotte butikk på Østbanehallen vil du alltid finne medarbeidere med god kunnskap om produktet du er interessert i. Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig produkt til ditt behov. I tillegg hender det av vi byr på ekstraservice som for eksempel håndmassasje. Så kom innom oss for et lite avbrekk i hverdagen. Vi ønsker deg velkommen til Provence.