fbpx [

Olivenlunden 1830

Olivenlunden 1830 er en gastronomisk spesialforretning for olivenolje, balsamico og kulinariske produkter fra Middelhavet.

Som den enerådende olivenoljespesialisten gjennom 15 år har vi opparbeidet oss en unik kompetanse, som vi tar med oss videre, rendyrket og foredlet i Olivenlunden 1830. Når du ønsker å dele en genuin smaksopplevelse eller å gjøre et måltid til en minneverdig begivenhet, så er vi i Olivenlunden 1830 din kilde til inspirasjon, kunnskap og ekte vare.

I våre butikker blir du møtt av mennesker med innsikt og engasjement som forvandler din handletur til en opplevelse du vil huske.

Vi har et nært og tett samarbeid med våre produsenter, verdsetter den lokale matkulturen og de tradisjonsrike produksjonsmetodene. Produktene er fri for fargemidler og andre tilsetningsstoffer. Vi lever av tillitt og krever selv full sporbarhet av det som havner i våre hyller. Derfor kjøper vi kun direkte fra våre betrodde leverandører.

For oss på Olivenlunden 1830 står ekte vare i sentrum!

Olivenlunden 1830 byr på de beste olivenoljene fra produsenter du ikke finner maken til og en unik samling av fantastisk balsamico som du garantert aldri har smakt tidligere.

Du vil elske våre nye friske og saftige tapenader, smaksrike pestoer og pestato, urtesalt, grønnsaksrisottoer, caponata, tomat- passata og myke smakfulle halvtørkede tomater. Fra vår egen lille kjeksfabrikk i Provence får du ferske salte fristelser til apéritif og søte canistrelli til teen.
Hva med sjeldne peppersorter og en egen spesiallaget kvern? Ekte pistasjkrem med olivenolje & ristede pistasjnøtter, nougat fra eget fransk konditori og mye, mye mer.
Vi byr også på vår kunnskap om råvarer og oppskrifter og holder kurs om olivenolje og balsamico.