fbpx [

Om Ø

1. oktober 2013 stenger dørene på Østbanehallen slik vi kjenner den i dag. Innen de åpnes igjen vil Østbanehallen ha gjennomgått omfattende endringer og fremstå i helt ny drakt under navnet Ø.

Med Ø skal Østbanehallen løftes tilbake til fordums storhet, slik at bygget står i stil med den historien og kulturarven som det bærer med seg.

Østbanehallen har siden 1854 fungert som et naturlig knutepunkt og samlingssted midt i Oslo by. Det er derfor med stor respekt for dens klassiske arkitektoniske rammer at bygningen i løpet av det neste året vil gjennomgå omfattende oppussings- og fornyelsesarbeider, og at tilbudet som finnes der vil oppgraderes og utvides betraktelig. Med Ø vil vi forene det gamle med det nye – ærverdige Østbanehallen kombinert med nye spennende restauranter og forhandlere.

Ambisjonen er å skape en helårs møteplass og inkluderende storstue som hele Oslo kan ha glede av – ett bygg vi kan være stolte av at utgjør selve inngangsporten til byen for mange besøkende. Et sted med et bredt spekter av kvalitets- og servicebevisste forretninger og restauranter. Et sted hvor du hvor du kan treffe venner og kollegaer for en kopp kaffe, en rask matbit eller en helaften. Et sted som både beboere i Oslo og tilreisende utenfra har lyst til å besøke – også når de ikke skal ut og reise.