fbpx [
17.05 - 17.04.2018, 10:00

17.mai i Østbanehallen – hele Oslos møteplass!

Østbanehallen sørger for at nasjonaldagen blir en folkefest i begge ender av Karl Johans gate. Derfor inviterer vi deg til 17.mai-feiring i hele byens torg og møteplass!

Vi tilbyr god mat og drikke, i tillegg til nasjonaldagsstemning. Restaurantene våre serverer både inne og ute, så husk å booke bord til vårens store dag, så er du sikret plass midt i sentrum.

Hos oss kan du forhåndsbooke bord til 17. mai, enten du planlegger en liten samling eller tar med hele gjengen. Åpningstider og booking av bord kan gjøres her.

Etter en lang dag, og mye gåing trenger kroppen litt hvile og næring. Da passer det perfekt at Østbanehallen ligger så sentralt i Oslo, i enden av Karl Johan på Jernbanetorget. I tillegg er det enkelt å komme seg til og fra med både tog, buss og trikk!

Vi har hele seks restauranter med hver sin meny, så her har du mange alternativer å velge mellom! Du finner familievennlige menyer og spisesteder hvor du kan nyte alt fra hjemmelaget italiensk pasta og pizza, klassikere fra det asiatiske kjøkken, til burger, steaks og tradisjonelle norske råvarer. Om været viser seg fra sin beste side, kan du i tillegg ta middagen ute. Fire av restaurantene våre, Bella Bambina, Fjøla, Olivia og Royal Gastropub, har nemlig uteservering. Les mer her.

Skulle det derimot ikke være solskinn og varmt, kan vi friste med den perfekte utefølelsen, inne. Det høye taket, gode lysforholdene, og flere koselige spisesteder skaper alle følelsen av å være på en middelhavspiazza, inne.

Vi har god plass, godt utvalg og alltid god stemning. Velkommen til 17.mai i Østbanehallen!