fbpx [
24.04 - 17.05.2019, 00:00

Book bord til 17. mai!

Husk å booke bord til vårens store dag! Feire 17. mai på Østbanehallen, hele byens torg og møteplass, så er du sikret plass midt i sentrum!

Det kan lønne seg å booke bord allerede nå til 17. mai. På Østbanehallen har vi plass til alle, uansett om dere er en stor eller liten gjeng.
Restaurantene våre serverer både inne og ute, og her får du god mat og drikke. Se åpningstider og booking av bord, her.

Etter en lang dag, og mye gåing trenger kroppen litt hvile og næring. Da passer det perfekt at Østbanehallen ligger så sentralt i Oslo, i enden av Karl Johan på Jernbanetorget. I tillegg er det enkelt å komme seg til og fra med både tog, buss og trikk!

Vi har hele seks restauranter med hver sin meny, så her har du mange alternativer å velge mellom! Du finner familievennlige menyer og spisesteder hvor du kan nyte alt fra hjemmelaget italiensk pasta og pizza, klassikere fra det asiatiske kjøkken, til burger, steaks og tradisjonelle norske råvarer. Om været viser seg fra sin beste side, kan du i tillegg ta middagen ute. Fire av restaurantene våre, Bella Bambina, Fjøla, Olivia og Royal Gastropub, har nemlig uteservering.

I tillegg inviterer Opland Burger & Steak, sammen med Club Culture, til feiring i bakgården deres. Sjekk ut eventet her for mer informasjon.

Skulle det derimot ikke være solskinn og varmt, kan vi friste med den perfekte utefølelsen, inne. Det høye taket, gode lysforholdene, og flere koselige spisesteder skaper alle følelsen av å være på en middelhavspiazza, inne.

Vi har god plass, godt utvalg og alltid god stemning. Velkommen til 17.mai i Østbanehallen!