fbpx [
26.10 - 01.12.2018, 00:00

Book julebordet i Østbanehallen

Østbanehallen er det perfekte stedet for julebord, med en sentral beliggenhet, et bredt utvalg restauranter og god plass til hele gjengen!

Hvorfor ikke gjøre julebordet både enkelt og interessant? Book julebordet hos en av de seks restaurantene i Østbanehallen, og la andre stå for mat mens dere kan stå for prat og god stemning.

Østbanehallen ligger sentralt i Oslo med kort avstand til flere kultur- og utelivstilbud i nærheten. I tillegg er det enkelt å komme seg hit med både tog, buss og trikk, så her kan du enkelt komme deg både til og fra julebordet!

I hallen finner du innbydende restauranter, og en stemningsfull atmosfære. Med masse plass, får du garantert plass til hele kontoret!

Med hele seks restauranter med hver sin meny, har du mange alternativer å velge mellom. Her finner du med andre ord både tradisjonelle og utradisjonelle julebordalternativer.

Ønsker du klassisk julemat, som pinnekjøtt og lutefisk er Fjøla det perfekte stedet!
Er du glad i burger, øl og steak er både Opland Burger & Steak, og Royal Gastropub stedet for dere.
Frister det derimot med italiensk kan både Bella Bambina, og Olivia være stedet dere har julebordet.
Om du heller er lei av julematen vil kanskje Yo!Sushi eller Melt Grilled Cheese passe for dere!

Flere av restaurantene har også sine egne julemenyer.

Hos alle stedene finner du både vegan og vegetar-alternativer, samt gluten og laktosefrie alternativer. Uansett hva du ønsker finner du garantert et sted du vil like!

Velkommen til julebord i Østbanehallen!