fbpx [
09.03 - 16.03.2020, 00:00

En real quiz hos Royal

Hvem har sagt at mandager ikke kan være den beste dagen i uken? Mandag 9. mars og mandag 16. april arrangerer nemlig Royal Gastropub quiz! Det vil garantert få opp stemningen på ukens første dag.

Pubquiz er den perfekte starten på uken. Ta med deg venner, familie eller kollegaer og finn ut av hvem som har mest og best allmenn- og musikkunnskap blant dere. Quizen begynner klokken 19:30 i Kongerommet, som gjør at det passer perfekt å spise dagens middag hos Royal Gastropub før quizen braker løs.

Hvordan det fungerer
Royals egen quizmaster, Lilly G, vil sikre dere en morsom kveld som garantert setter i gang både konkurranseinstinktet og tankegangen. Det er maks fem personer per lag, men det beste er om dere er fire. Det er mulighet for å vinne gode premier. I tillegg trekker vi også en «lucky loser» som får premie.

Reserver bord
Husk å reservere bord for å være sikret quizen. Send mail til post@royalgastropub.no. Ønsker dere i tillegg å booke shuffleboard for å spille før eller etter quizen er dette også mulig! Gi gjerne beskjed om dette når dere bestiller bord.

Sjekk ut Facebook-eventet her.

Velkommen til quiz hos Royal Gastropub!