fbpx [
27.02 - 28.02.2020, 00:00

Endelig tid for by:Larm!

27. - 29. februar er det tid for by:Larm, musikkfestivalen som er kjent for å løfte nye talenter. Kom innom Østbanehallen og fyll magen før du drar videre på festivalen!

Hva er by:Larm?

by:Larm er en norsk musikkonferanse og festival som blir avholdt i mars hvert år. Den ble først arrangert i Trondheim i 1998, og deretter i ulike byer i Norge, men siden 2008 har den blitt arrangert i Oslo. Det arrangeres både seminarer, foredrag og paneler på dagtid, og på kveldstid er det konserter hver dag under festivalen, på ulike arenaer rundt omkring i Oslo by.

Artister som er på vei oppover

Både nye og ukjente band og artister får opptre på konsertene, og mange har derfor hatt sitt gjennombrudd her. Artister som Nico & Vinz, AURORA, Sigrid, Sondre Lerche og Kakkmaddafakka har slått gjennom etter by:Larm, for å nevne noen. by:Larm sitt hovedfokus er å vise frem artister som er på vei til å slå igjennom, det kan være både nasjonalt og internasjonalt.

Årets artister

I år skal blant annet artister som Boy Pablo, Dutty Dior, Isah, Kapteinen og Safario stå på scenen under by:Larm. Flere artister som har en lys fremtid skal opptre på festivalen, og de er absolutt verdt å få med seg.

Kom innom Østbanehallen før festivalen

I Østbanehallen kan du stoppe innom din favorittrestaurant for en smakfull lunsj eller middag. Sushi, sandwicher, pizza eller pasta passer perfekt som en rask matbit før by:Larm går av stabelen. Dersom en real burger høres fristende ut byr både Opland Burger & Steak samt Royal Gastropub på dette.
Kom innom Østbanehallen på vei til festival, den 27. – 29. februar!