fbpx [
27.10 - 27.10.2017, 00:00

Flavours Food Market feirer ostens dag!

I dag kan du stikke innom Flavours Food Market i Østbanehallen. De feirer ostens dag med å dele ut herlige smaksprøver fra kl.12. Kom inn om og finn din favoritt. Kanskje du finner en ny favoritt til

Med høsten og mørkets frammarsj er det ingenting som er deiligere enn å skape litt god og koselig stemning. I dag er det ostens dag og hva passer vell bedre enn å finne fram stearinlysene, ta fram noe godt og drikke og kjøpe med seg noe ost og kjeks man kan kose seg med?

Uansett hvilken ostetype som er din favoritt er de alle med på å sette et eget særpreg på maten. De forskjellige variantene kan fungere som en smakshever og kan fungere som krydder når du bruker dem i maten. De kommer i flere forskjellige varianter: mild, krydret, fast, myk, søtt, salt – alt du kan tenke deg. Med over 5000 forskjellige sorter ost rundt om i verden finner du garantert en favoritt eller to.

I dag kan du stikke innom Flavours Food Market i Østbanehallen. De feirer ostens dag med å dele ut herlige smaksprøver fra kl.12:00. Kom inn om og finn din favoritt. Kanskje du finner en ny favoritt til helgens kos? Husk å kjøp med deg noe kjeks, tørket frukt, eller nøtter – det setter prikken over i’en!