fbpx [
31.08 - 31.08.2018, 18:00

Food ‘n’ Fun – nye datoer!

Vi fortsetter showet fra sommeren - Bli med på Food ’n Fun – en pop-up, stand-up festival, midt i Oslo Sentrum.

Her blir det show og underholdning i form av musikalske innslag, sketsjer og stand-up. Du vet ikke hva som skjer, eller når – men at det skjer, det vet du! I bakgården blir det show 17., 24. og 31.august.

Festivalen arrangeres av Opland Burger & Steak sammen med Food`n`Fun. Flere av Norges kjente og kjære underholdere kommer, blant andre programleder, skuespiller, sanger og stand up-komiker, Tommy Steine. Han har vært programleder i talkshowet Senkveld med HC og Tommy, Tommys Popshow, og Allsang på grensen. I tillegg til at han har hatt flere stand-up show, og med på 4-stjernes middag, og kjendisversjonen av 71 grader nord.

Rigmor Galtung kommer også. Hun har vært i gamet lenge og er kjent for sine imitasjoner, blant andre av Gro Harlem Brundtland. Andre figurer har vært Siv Jensen, Kristin Halvorsen, Wenche Myre og Åse Kleveland.

I tillegg kommer Tore Petterson. Petterson er en norsk TV-personlighet, foredragsholder og stand-up komiker. I senere tid har han deltatt i flere sesonger av NRK-programmet Sofa sammen med humormakkeren Adam A. Schjølberg.

Festivalen arrangeres midt mellom Oslo S og Østbanehallen, i den unike blindgaten hvor man fortsatt kan se restene fra den røde teglsteinen som prydet Østbanehallen i 1854. Her vil det være flere langbord, og en scene – du blir med andre ord servert både underholdning, mat og drikke.

Maten og drikken kommer fra Østbanehallens Opland Burger & Steak, som spesialiserer seg på nettopp burgere og steak. I tillegg serverer de et bredt utvalg laktose- og glutenfritt brød, vegetar- og vegan alternativer.

Ta med kollegaer, venner, familie, naboer eller slekt du aldri ser til en kveld fylt med moro, mat og humor. Dette blir en opplevelse dere aldri har hatt før!

Billetter kan kjøpes her. 

For mer info, sjekk ut foodnfun.no og eller facebookeventet.
Følg også Opland Burger & Steak på instagram og facebook.