fbpx [
09.02 - 09.02.2020, 00:00

Gavetips til morsdag

På søndag er det morsdag - en gyllen mulighet til å vise dem hvor mye de betyr! Om du ikke vet helt hva du skal gi eller gjøre, så har vi samlet noen forslag.

Frokost på senga? De fleste mødre setter stor pris på å få frokost på senga, med fersk kaffe og gjerne noe godt å spise. Finn det du trenger til å lage en skikkelig digg frokost hos Flavours Food Market. Her er alt fra ferskt brød, spennende pålegg, kvalitets-oster, og mye godt å drikke. Hos Olivenlunden1830 har de også mye godt, som pistasjkrem og syltetøy med fiken og nøtter eller kirsebær og champagne.

Ta inn på hotell for en natt. Gi en opplevelse i gave, og sjekk inn på Comfort Grand Central i Østbanehallen. Her finner du 170 helt unike rom, treningsenter, og late check-out, sånn at du slipper å stresse på morgenen. Book inn på et rom med utsikt mot havna, ta frokosten på Bella Bambina, og dra i opera på kvelden.

Server fersk kaffe! Selv om det er tanken som teller, betyr ikke det at gaven må være dårlig. Midt i Østbanehallen ligger Steam, og her får du håndbrygget kaffe og fantastiske bakevarer. Gi mor ferskbrygget, varm kaffe eller kjøp en av gaveposene og lag kaffen selv, som du kan servere på senga.

Ta med mor på middag, spandert av deg. En middag ute kan være akkurat det de ønsker seg. Slippe stresset og maset i hverdagen, og bare kose seg sammen med de man er glad i. Book et bord på en av våre restauranter i Østbanehallen, og spis en deilig middag i koselige omgivelser. Vi har vi et bredt utvalg restauranter: fra Italienske klassikere på Bella Bambina og Olivia, Japansk mat på Yo!Sushi, Gastroretter og brygg på Royal Gastropub, Nordiske delikatesser på Fjøla, eller real burger og steak på Opland Burger & Steak. Du kan sjekke ut de forskjellige menyene til restaurantene her.