fbpx [
08.09 - 08.09.2017, 19:00

Gratiskonsert i Østbanehallen – Grenseland slipper sitt debutalbum!

Fredag 8.september blir det konsert i Østbanehallen. Bandet ”Grenseland” slipper sitt debutalbum ”Helt andre steder”, med en gratiskonsert.

Bandet Grenseland består av Thomas Nessheim og Roy Botten. Sammen spiller de musikk som blir beskrevet som ny, norsk musikk som befinner seg i grenseland mellom pop, rock, folk og visesang.

Med Nessheim på vokal, gitar og piano, og Botten på blant annet munnspill, orgel, og gitar spiller de musikk med sin egen stil. Inspirert av band som CC Cowboys setter de sitt eget preg på norsk vise-musikk. Sammen mestrer de den utfordrende oppgaven med å formidle musikk på den østlandske dialekten, med stor troverdighet.

Begge to er erfarne musikere som har kjent hverandre i over 20 år. Sammen har de spilt i flere band og musikkgrupper, på både solo-prosjekter og sammen i ulike band. I 2014 gikk de sammen og dannet duoen ”Grenseland”, og ga ut låten ”Velkommen til Grenseland”.

To år senere slapp de sin første singel ”Du var helt andre steder” og fulgte opp med en fullsatt konsert på Buckleys i Oslo. Singelen ble A-listet på Ordentlig Radio og på NRK P1. I mai i år slapp de sin andre singel ”Hver gang du er her”, til gode kritikker.

8.september slipper de debutalbumet ”Helt andre steder”, og holder en gratiskonsert i Østbanehallen. Albumet inneholder 10 nye låter, alle med den helt særegne kombinasjonen av pop, rock, folk- og visesanger. Konserten er gratis og starter kl.19:00.
Ta med venner og familie og få med deg konserten til denne spennende duoen. Dette vil du ikke gå glipp av!

Sjekk ut facebookeventet for mer informasjon, her.