fbpx [
14.02 - 14.02.2020, 00:00

Ha en fin valentinsdag!

Bruk valentinsdagen til å vise hvor mye du setter pris på din kjære, med en omtenksom gave!

Gi en stor gavekurv med masse god mat: En kreativ, og morsom gave får du hos Flavours Food Market finner du masse unike og gode produkter, som søte gaveesker med sjokolade fra Summerbird, te fra tetøsene, nystekte kanelboller, spekeskinke, økologisk eplemost fra Dyregård, og flere kvalitets-oster.

Gi en velværegave: Skjem bort kjæresten og lag en spakveld hjemme med produkter fra L’Occitane. Dusjolje, deilige parfymer, luksuriøs ansiktspleie, mykgjørende kremer og andre velværeprodukter er bare noe av det du finner.

Den tradisjonelle gaven: Det enkle er ofte det beste. Hos Dropsen har de masse sjokolade og andre søtsaker. Alt fra hjerte-gaveesker, sjokoladehjerter, til hjertedrops. Har du dårlig tid har de ferdige gaveposer i alle prisklasser, eller så kan du plukke ut dine favoritter og få din helt egne, skreddersydde gavepose.

Ta dem med på en romantisk middag. En middag ute kan være akkurat det de (og du) trenger og ønsker seg. Vekk fra maset og stresset i hverdagen, og bare kose seg sammen. Book et bord på en av våre restauranter i Østbanehallen og spis middag i koselige omgivelser.

Vi har vi et bredt utvalg restauranter: fra Italienske klassikere på Bella Bambina og Olivia, Japansk mat på Yo!Sushi, Gastroretter og brygg på Royal Gastropub, Nordiske delikatesser på Fjøla, eller real burger og steak på Opland Burger & Steak. Du kan sjekke ut de forskjellige menyene til restaurantene her.