fbpx [
12.09 - 12.09.2017, 19:00

Lansering av boka OSLOVE i Østbanehallen

12.september er det lansering av boka OSLOVE – De aller beste gåturene, på Oslo Visitor Centre i Østbanehallen.

Boka er skrevet av Hanna Norberg, og inneholder 55 inspirerende forslag til forskjellige turer på kryss og tvers i Oslo. Både østkanten, vestkanten og sentrum er med, og her er det turer for alle. Både arkitekturinteresserte, barnefamilier og de sultne finner en tur som passer dem. Hvert turforslag har kart med avmerket rute samt beskrivelse av hvor krevende eller lett turen er. Boka er rikt illustrert med foto av Charlotte Wiig.

Forfatter Hanna Norberg fortalte til Afteposten:
”Jeg og en venn startet «Stakkars oss», en fotoblogg der vi spiller på fordommene mot Oslo, men viser frem at hovedstaden er mer enn asfaltjungel, trengsel og betongblokker. Det siste året har jeg jobbet med boken «Oslove – de aller beste gåturene», som viser frem de 55 fineste, urbane gåturene i byen, og fy søren så mye fint det er. Selv jeg, som har bodd her i elleve år og blogget om byen i fem, ble overrasket over hva som finnes her. Oslo har alt fra urskog og kaffebarer til Barcode og badestrender. Hva mer kan man ønske seg?”

Til lanseringen kommer varaordfører i Oslo, Kamzy, og forfatteren selv vil fortelle litt om boka. Det blir drikke, taler og masse oslo-love.

Når: 12.september, kl.19:00
Hvor: Oslo Visitor Centre i Østbanehallen

Sjekk ut facebook eventet her